Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Joonas Vähäsöyrinki (TaM) on toiminut kuvataiteen ammatinharjoittajana vuodesta 1998. "Kuvataiteen sekatyömiehenä" hän tekee monipuolisesti kuvallisia töitä. Hän toimii kuvataiteen opettajana sekä kuvataiteilijana, kuvittajana ja graafisena suunnittelijana. Intohimosta kuvaan syntyy mm. maalauksia, piirustuksia, kuvituksia, veistoksia, graafista suunnittelua ja tuotedesignia.


Perheyritys Taidekauppa Muusa perustettiin 2010. Ajatuksena oli jatkaa taiteilijatoimintaa ja lisäksi tuotteistaa omaa taidetta markkinoille. Samalla taiteilijan muusa sai töitä. Aloitimme korteista. Hyvän vastaanoton innostamana olemme laajentaneet valikoimaa ja suunnittelemme uusia tuotteita taiteen ja käsityön ympärille. Myymme tuotteitamme nettikaupasta (www.taidekauppamuusa.fi) ja messutapahtumissa. Lisäksi toimitamme tuotteita tukkumyyntinä jälleenmyyjille Suomessa ja ulkomailla.


MUUSAdesign on nimitys omille tuotteillemme ja suunnittelulle. Tuotteiden suunnittelu on innostavaa yhteistyötä, luovaa ideointia ja hakemista -onnistumista ja erehtymistä. Ideasta lopulliseen tuotteeseen on pitkä matka. Keskitymme taiteen ja käsityön ympärille rakentuviin tuotteisiin. Tavoitteenamme on suunnitella omannäköisiä, kauniita ja ekologisia tuotteita. Pyrimme aina laadukkaaseen lopputulokseen ja lähituotteeseen.